Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Haziran 2022, 19:39   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Philips 34E1C5600HE Monitör Piyasaya Çıkıyor




Philips 34E1C5600HE Monitör Piyasaya Çıkıyor
Www.TrendForum.Net



Philips, hibrit çalışma tarzından kaynaklanan belli bazı gereksinimleri ve zorlukları karşılamak için yeni monitörünü duyurdu. Philips 34E1C5600HE, fotoğrafçılık ve CAD-CAM gibi grafik odaklı alanlardan, muhasebe ve finans gibi rakam odaklı alanlara kadar bütün mesleklere yönelik özelliklere sahip.



Bu monitör, 34 inç paneli, CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 çözünürlüğü ve Ultra Wide-Color teknolojisi ile, sıradışı bir canlılıkta ve doyurucu bir görsel deneyim sağlıyor. 178°/178° geniş görüntüleme açılarının cömert 21:9 formatı ile birleşmesi, yan yana karşılaştırmalar, büyük hesap tabloları ve iş arkadaşları ile rahat bir işbirliği için geniş bir alana sahip, bu da daha fazla üretkenlik anlamına geliyor.

Philips 34E1C5600HE, evden çalışan profesyonellerin odağını ve üretkenliklerini desteklemek için onlara rahat, akıllı özellikler sunmayı amaçlıyor. Örneğin, video konferanslar uzaktan çalışmanın ana dayanağı ve bu monitör de kullanıcıların aradığı kaliteyi, güvenilirliği ve güvenliği sunuyor. Windows HelloTM sertifikalı dahili bir 5MP web kamerası yüksek kalitede görüntüler sunuyor. Gürültü giderici bir mikrofon ve 5 W entegre hoparlörler ise net bir iletişim ve optimal etkileşim vadediyor. İçinizin daha da rahat etmesi için ise, kameranın fiziksel anahtarı monitör kullanımda değilken kullanıcı gizliliğini koruyor.



Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış

34E1C5600HE modeli, Temmuz ayından itibaren 669 USD fiyatından satışa sunulacak.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt