Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2022, 14:09   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği Herkese Açılıyor




WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği Herkese Açılıyor
Www.TrendForum.Net



Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dinleyen şirket, geçtiğimiz yıl iOS kullanıcıları için bir beta güncellemesi yayınlamış ve bu beta sürümünde fotoğraf bulanıklaştırma özelliğini kullanıma sunmuştu. iOS için WhatsApp Beta’da bulunan bu özellik sayesinde de kullanıcılar fotoğraflarını istedikleri gibi bulanıklaştırabiliyordu. Söz konusu bu özelliğin şimdi de WhatsApp’ın Android ve masaüstü uygulamalarına geleceği ortaya çıktı.

WaBetaInfo tarafından sızdırılan görsele göre, WhatsApp fotoğraf bulanıklaştırma özelliği yeni medya düzenleme menüsünde yer alacak. Bu özellik vesilesiyle de kullanıcılar herhangi bir üçüncül bir uygulamaya ihtiyaç kalmadan fotoğraflarını doğrudan WhatsApp uygulaması üzerinden bulanıklaştırabilecekler.



Ne yazık ki bu özellik hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak, sızdırılan görsellerde kullanıcıların fotoğraflarını bölgesel olarak bulanıklaştırabileceklerini ve fotoğraflarında istenmeyen kısımları rahatlıkla gizleyebileceklerini görüyoruz.

Şimdilik bahsi geçen fotoğraf düzenleme özelliğinin ne zaman anlık mesajlaşma uygulamasına dahil olacağı bilinmiyor. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre söz konusu fotoğraf bulanıklaştırma özelliğinin yakın zaman içerisinde uygulama ekleneceği tahmin ediliyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt