Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2023, 10:24   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
Al Hilal, 55 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Ruben Neves transferini bitirdi




Al Hilal, 55 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Ruben Neves transferini bitirdi
Www.TrendForum.Net

Suudi Arabistan kulüpleri, devlet desteğini de arkasına alarak transfer piyasasını adeta sallıyor. Ronaldo ve Benzema derken bu kez de Al Hilal, 55 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Wolverhampton'dan, 26 yaşındaki orta saha Ruben Neves'i almayı başardı.



Futbolda son döneme damgasını vuran Suudi Arabistan, yıldızları kadrosuna katmak adına çılgın paraları çekinmeden veriyor... Özellikle Cristiano Ronaldo'nun, Al-Nassr'a gitmesinin ardından bir de Karim Benzema'nın, bu ülkedeki Al Ittıhad'a imza atması, tüm gözlerin bir anda buraya çevrilmesine neden olmuştu. Devlet desteğini de arkasına alan kulüplerin, yıldız avı tam gaz sürüyor. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, 55 milyon Euro karşılığında Wolverhampton'dan 26 yaşındaki Ruben Neves'i kadrosuna kattı.

Kante'ye 100 milyon Euro...

Normalde adı Barcelona için geçen Neves'e Al Hilal, 4+1 yıllık sözleşme karşılığında senelik 25 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Benzema'nın ardından Chelsea'nin Fransız orta saha oyuncusu N’Golo Kante'nin de 100 milyon Euro'luk senelik maaşla Al Ittihad'a gideceği söyleniyor. Kante'nin, 4 yıllık kontrata imzasını atacağı ifade ediliyor. Bu arada yine Chelsea'den kaleci Edou Mendy'nin de yakında Al Ahli ile anlaşma sağlayacağı iddia ediliyor.

AA
 
Alıntı ile Yanıt