3 shot baharatlı rom
Yarım su bardağı hindistan cevizi sütü
1 buçuk su bardağı tam yağlı süt
1 adet vanilya fasülyesi
1 buçuk çay kaşığı hindistan cevizi özü
Yapılışı
Öncelikle küçük bir tencereye tam yağlı sütü, hindistan cevizi sütünü ve hindistan cevizi özünü koyun. Bir adet ihtiyacımız olan vanilya fasülyesini soyun. Hem kabuğunu hem de meyvesini karışıma ekleyeceğiz. Karışımı kaynayıncaya dek pişirin. Pişirdiğiniz karışımdan vanilya fasülyesinin kabuğunu ayırın. Karışımı köpürünceye dek çırpın. Romu iki ayrı bardağa eşit şekilde bölün. Üst kısmına eşit olarak süt karışımını ekleyin. Ortaya çıkan köpüğü bir kaşık yardımıyla kokteylinizin üzerine sürebilirsiniz.