Girişim ve planlarınızı uygulamada sabırsızlık gösterebilir Çabuk sıkılır bazen de tümüyle vazgeçebilirsiniz
Heveslerinizi tatmin ederken kimi zaman bencilliğinizin sınırlarını bilmeyebilirsiniz Yani hep kendinizi haklı görürsünüz
Kimi zaman kendi içinizde büyüttüğünüz öfkenizle mantıksız davranabilir inatlaşabilirsiniz
Çıkarlarınız için kurnaz davranabilir birisi sizden daha başarılı olduğunda kıskanabilirsiniz
Ayarını bir türlü tutturamadığınız açık sözlülüğünüz nedeniyle istemeden de olsa kalp kırabilirsiniz
Herhangi bir şey istemediğiniz şekilde geliştiğinde bunun nedenleri üzerinde durmak yerine sağa sola öfkeyle bağırabilir hiç yoktan yere tatsızlık çıkarabilirsiniz
Kimi zaman öfkenizi dizginlemeniz oldukça zordur İşte böyle zamanlarda kinlenebilir ve intikam almayı düşünebilirsiniz
Size göre her konuda haklısınızdır En doğruyu siz bilirsiniz ve adım attığınız her şeyde sözünüz dinlenmelidir Hatta sizi takip etmediklerinde şaşırıp kalırsınız
Dünya üzerinize gelse bir şeye kafanızı taktınız mı onu illa ki yapmak istersiniz Bu inatçılığınızdan kaynaklanmaktadır
Bazen cesaretiniz hiç olmayacak işlere kalkışmanıza tedbirsiz davranmanıza neden olabilir
Talepkar davranır hızlıca elde etmek istersiniz
Kimseyi beklemez bir an önce sonuç almak istersiniz
Uzun vadeli hedeflerde gereken sabrı göstermezsiniz
İstekleriniz olmadığında küser hatta oldukça sinirlenirsiniz
Başkalarının onayına ihtiyaç duymaz kendi bildiğinizi okumaktan hoşlanırsınız
Başkalarının sunduğu projelere dahil olmaktan hoşlanmazsınız Olur da katılırsanız liderliğin mutlaka sizde olmasını istersiniz
Dünya sanki sizin üzerinize kurulmuş gibidir İstiyorum benim olmalı bana göre o benimdir ben olmasam gibi cümleleri sıkça kullanabilirsiniz
Sonuçlarını düşünmeden hareket edebilir her şeye balıklama atlayabilirsiniz
Patronlarınızın fikirlerine uymak yerine kendi bildiğinizi okumaktan hoşlanırsınız
Agresif hallerinizle bulunduğunuz ortamlarda gerilim yaratabilir sonra da hiçbir şey olmamış gibi hakimiyeti ele almak için diretirsiniz
Herkesin bildiğinin aksine epeyce korkularınız vardır Bunları asla kabul etmezsiniz
Kendinizden güçsüz biri gördünüz mü hemen onun üzerinde hakimiyet kurarsınız Tam tersi güçlü biriyle karşılaştığınızda kendinizi mazlum biri gibi ifade edersiniz Ta ki onu yenene kadar
Kadın ve erkek Koç’lar aşkta lider olmaya meyillidir; gelir geçer aşklar yaşamaya isteklidirler
Koç'larla evlenenler en başından onların hakimiyetini kabul etmek zorundadırlar Yoksa evin içinde kavga ve huzursuzluk eksik olmaz
Alkışlanmaktan pohpohlanmaktan müthiş zevk alırsınız Bunu bulamadınız mı anında öfkelenirsiniz