Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2023, 18:40   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Kilo Aldıran Bitkiler




Kilo Aldıran Bitkiler
Www.TrendForum.Net

Uzun zamandır kilosu hiç değişmeyen ve bu durumdan şikayetçi olarak, birkaç kilo almak isteyen kişiler için doğal yollarla daha toplu durmanızı sağlayacak besinleri sizler için sıraladık. İlaç kullanmak yerine doğal ve sağlıklı yollarla kilo alımını sağlayacak besinler ile sizde istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Fazla tüketilmemesi önerilen ancak ölçülü yenildiğinde kilo almanızı sağlayacak besinler ise şöyle;



ÇEMEN OTU
Vücudumuzdaki metabolizmayı çeşitli yönlerden etkileyen çemen otu, lifli yapısı özelliğiyle kabızlık sorununu önler. Geçmiş dönemlerde göğüs ve kalça bölgelerinin daha dolgun görünmesi için tüketilirken şimdilerde çekirdeklerinin toz hale getirilip ekmeklere katılması, vücudun olduğundan daha etli görünmesine yardımcı oluyor. Çay şeklinde tüketilirse de kilo alımını direkt olarak etkiliyor.



KANTARON
Yapısı itibariyle ağırlığı olan kantaron bitkisini tüketirken dikkatli olmakta fayda var. Düzenli tüketildiğinde iştah açmaya yarayan kantaron, vücutta besin emilimini arttırır.



ZENCEFİL
Zayıflatıcı diyet listelerinde yer alabilen zencefil aynı zamanda kilo alımına da yardımcı oluyor. Metabolizmanın dengesini koruyan zencefil, her akşam yemeğinde 1 tatlı kaşığı kadar tüketilirse kilo almayı kolaylaştırır.



KİŞNİŞ
İnsan vücudundaki vitamin ve mineral değerlerini arttırmaya yarayan kişniş, kişinin sağlıklı yollarla kilo almasını destekliyor. Her gün 1 yemek kaşığı kadar kişniş tüketebilirsiniz.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!

Son düzenleyen Asi Ruh; 01 Temmuz 2023, 18:43.
 
Alıntı ile Yanıt