Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2023, 18:33   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
Yeni Mercedes-AMG GLC Coupe, casuslarımıza yakalandı




Yeni Mercedes-AMG GLC Coupe, casuslarımıza yakalandı
Www.TrendForum.Net



Mercedes-AMG GLC, standart kardeşinin aksine daha güçlü ve daha agresif. Modelin bu versiyonu, SUV'yi bir performans canavarına dönüştürebiliyor. Yeni GLC'nin tanıtılmasının ardından da gözler bu spesifik modele çevrilmişti. İşte o modelin bu yıl çıkış yapması bekleniyor.

Daha önce birden çok kez karşımıza çıkan AMG GLC Coupe ailesi, beklediğimizden farklı bir tasarıma sahip olmayacak gibi. Elimize ulaşan son videoda, şu ana dek yapılan render tasarımların neredeyse tamamen haklı çıktığını görebiliyoruz. Kamuflajlarını oldukça azaltan model, tasarım detaylarını gizlemek istemiyor.

Şimdilik net bir açıklama olmasa da AMG GLC Coupe'nin en az 680 bg güç ile gelmesi gerekiyor. Bu da şimdiden kendisini GLC 43'ten tam 290 bg güç daha güçlü yapıyor. Eğer kulağımıza gelen iddialar doğru ise bu model 0-100 km/sa hızlanmasını 3 saniyeye yakın sürede tamamlayabilecek. Yeni GLC 63 Coupe de, markanın normu haline gelmiş 2.0 litrelik dört litrelik hibrit destekli motoru kullanacak.

Bu güç artışı, GLC Coupe'nin tasarımını da etkileyecek. Çok daha agresif bir görünüme kavuşacak model, daha büyük hava kanalları ile gelecek. Arka bölümde dört egzoz çıkışı ve çok daha agresif bir difüzör bulunduracak GLC Coupe, AMG'ye özel ızgara tasarımını kullanacak.

https://tr.motor1.com/news/675941/me...c-coupe-casus/
 
Alıntı ile Yanıt