Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2023, 00:06   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
Ağustos Ayında Başak Burcu




Ağustos Ayında Başak Burcu
Www.TrendForum.Net

BAŞAK, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli gelişmeler sizleri bekliyor. Kova burcunda gerçekleşecek dolunay, uğraştığınız konularda özgürleşme ve değişim ihtiyacı hissetmenize neden olacak. Bu dönemde artık değişmesi gerekenleri kabul edip serbestleşme isteğiniz artacak.

16 Ağustos'taki Aslan yeni ayı, psikolojik yorgunluklarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Daha kendi iç dünyanıza ait bir dönemde olmak ve kendi uğraşlarınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte hayatınızda size ait olmayan her şeyi uzaklaştırmak isteyebilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos’ta burcunuzda seyredecek olması, sizin için yeni bir dönemin resmi başlangıcı anlamına gelir. Bu dönemde çıkmazların açıldığı, sorunların çözüm yolunun bulunduğu ve hayatınızın akışını daha iyi seçeneklerle sürdüreceğiniz bir zaman dilimi olabilir.

Ağustos ayı sizin için değişim, özgürlük ve içsel dönüşüm zamanı olacak. Kendinize ait olma isteğinizin arttığı bu süreçte iç dünyanızla uyumlu bir yaşam sürmek için adımlar atabilirsiniz. İyi şanslar!
 
Alıntı ile Yanıt