Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2023, 11:37   #1
Çevrimdışı
Zeytin
Saygın Üye
İstanbul'da "Ormanda Işık Festivali" başladı




İstanbul'da "Ormanda Işık Festivali" başladı
Www.TrendForum.Net

Dünyada 40'tan fazla ülkede ilgi gören Lights Dreams (Işıklar ve Düşler) başlıklı "Ormanda Işık Festivali", sanatseverlerle buluştu. Çocuklara özel oyun bölümleri ve fantastik mekanların da hazırlandığı Ormanda Işık Festivali, eylül sonuna kadar devam edecek.​​​​​​​




Türkiye’de ilk defa, İstanbul Ayazağa Turkcell Platinum Park’ta açılan ve yaklaşık 50 bin metrekare alana kurulu olan ‘Ormanda Işık Festivali’ yerli ve yabancı misafirlerinin yoğun ilgisiyle açıldı. Festival, ormanın içerisinde çok geniş bir alana yerleştirilmiş olan dev ışıklı enstalasyonlar, masalsı sahneler, etkileyici tüneller, interaktif oyun ve eğlence alanları ve sahne performanslarını içeriyor. Farklı ülkelerden 120 tasarımcı, senarist, sanatçı tarafından Türkiye’ye özel bir senaryo ile hazırlanan festivalde, yaklaşık 25 bin sanatsal aydınlatma ve 3 kilometre uzunluğunda ipek kumaş kullanıldı.



Festivalde ayrıca yaklaşık 2 kilometreye yakın orman içi yürüme alanıyla 50 bin metrekarelik alanda 50'den fazla tematik alan bulunuyor.

Çocuklara özel oyun bölümleri ve fantastik mekanların da hazırlandığı festival, eylül sonuna kadar devam edecek.​​​​​​​



IŞIK FESTİVALİ NEREDE?

İstanbul'da günübirlik gidebileceğiniz yerler arasındaki Turkcell Platinum Park, Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa mahallesinde 208. Sokak üzerine konumlanıyor. Turkcell Platinum Park'a gitmek için Sarıyer'den, Maslak'tan ve Beşiktaş'tan otobüs ve dolmuş kalkmaktadır.

ntv

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt