Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2023, 16:57   #1
Çevrimiçi
Beatrice
2023'ün yeni trendi 'Sherbet Lemon' nasıl kombinlenir? Sherbet Lemon nedir?




2023'ün yeni trendi 'Sherbet Lemon' nasıl kombinlenir? Sherbet Lemon nedir?
Www.TrendForum.Net




Birçok moda ikonunun giyimlerini yumuşatmak için Sherbet Lemon akımından parçaları kullanmaya başladığını görebilirsiniz. Bu akım, kıyafetlerin yanı sıra çanta ve ayakkabı detaylarında da oldukça hoş bir bütünlük sağlıyor. Eğer sonbaharın kontrastlığına renk katmak, kombinlerinize daha yumuşak bir geçiş eklemek isterseniz Sherbet Lemon, tercih edebileceğiniz tatlı bir pastel sarısı.

İşte ilham alabileceğiniz bazı Sherbet Lemon örnekleri;



Aynı şekilde ofis şıklığında da Sherbet Lemon akımının etkisine yer verebilirsiniz. Sherbet Lemon rengindeki havuç kesim ya da klasik pantolonlar beyaz gibi nötr renklerdeki gömlek, tişört ve bluzlarla bir arada kullanıldığında iç açıcı bir görünümü sağlayabilir.



Alt giyimin olmazsa olmazı eteklerde Sherbet Lemon etkisiyle renk kazanacak! Sonbahar ve kış aylarındaki kasvetli ortamı yumuşatacak olan Sherbet Lemon, cıvıl cıvıl bir görünüm yakalamanızı sağlayabilir.

Sherbet Lemon rengi, günlük tarzın yanı sıra aynı zamanda özel günlerinizin de kurtarıcı bir parçası olacaktır. Dantel, puantiye veya kaz ayağı gibi desenli parçalar ile kullanarak kombinlerinize hareket katabilirsiniz.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt