Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2023, 19:57   #1
Çevrimdışı
BBQ SAUCE
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Portekiz Cumhurbaşkanı Sousa'dan, genç kadının göğüs dekoltesine yorum: Annenden daha tatlısın, soğuk alırsın




Portekiz Cumhurbaşkanı Sousa'dan, genç kadının göğüs dekoltesine yorum: Annenden daha tatlısın, soğuk alırsın
Www.TrendForum.Net

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa'nın, Kanada ziyareti sırasında bir genç kadına yönelik sözleri tartışma konusu oldu. Cumhurbaşkanı Sousa, bir anne-kız ile sohbet ettikten sonra genç kadının dekoltesini işaret edip "Soğuk alırsın" dedi. Portekiz Cumhurbaşkanı'nın genç kadına yönelik sözlerine kamuoyundan ve Sosyalist Parti'den tepki geldi.

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, Kanada ziyareti sırasında annesinin yanında duran Portekiz asıllı genç bir kadına "Annenden daha tatlısın" diyerek göğüs dekoltesini işaret edip "Soğuk alırsın" ifadesini kullandı.



ANNE-KIZA YÖNELİK SÖZLERİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

Portekiz'in 74 yaşındaki Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, bu hafta Kanada ziyareti sırasında Toronto'da yaptığı bir sokak gezisinde söylediği ifadeler nedeniyle tartışmaların odağı haline geldi.

"ANNENDEN DAHA TATLISIN"

Gezi sırasında Portekiz asıllı bir anne-kızla konuşan Sousa, genç kadına "Annenden daha tatlısın" dedi. Daha sonra genç kadının dekoltesini işaret eden Sousa, "Soğuk alırsın" dedi.

"BAŞKAN DERHAL ÖZÜR DİLEMELİ"

Cumhurbaşkanının sözleri ülkede tartışma konusu olurken, Sosyalist Parti milletvekili Isabel Moreir, "Bu bir şaka değil, cinsiyetçilik bizi öldürüyor. Başkan derhal özür dilemeli." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Haberler.com / Politika
 
Alıntı ile Yanıt