Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2023, 15:54   #1
Beatrice
En Güzel Gece Sözleri: Etkileyici, Hisli, Anlamlı Geceyle İlgili Söylenmiş Derin Sözler

En Güzel Gece Sözleri: Etkileyici, Hisli, Anlamlı Geceyle İlgili Söylenmiş Derin Sözler
Www.TrendForum.Net

'Karanlığın ortaya çıkabilme ihtimalidir, gün saatlerini bu denli parlak yapan.'- Stephen King

Gece olup, güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp, düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma.

Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir.

Gece aklına gelen kişi ya seni çok mutlu etmiştir ya da çok üzmüştür.

Güzel gelecek günlerin gecesi sisli olurmuş.

Gece yalnızlığın üzerine dökülen asfalttır.

Anlamlı Gece Sözleri

Kimi zaman yalnızken, kimi zaman kalabalıkken yanımızdaki en büyük eşlikçimizdir gece. Ne zaman ki güneş batar ve yerini parlak yıldızlara bırakır, işte o zaman kimilerimiz nefes aldığımızı hissederiz. Gecenin ortasındaki aydınlığı yalnızca bazılarımız görür, bu aydınlıkta ilhamımızı buluruz. Kimi zaman ise bulamayız. Bu durumlarda geceleri söylenebilecek en güzel sözleri ararız ki, paylaşabilelim. Biz de sizler için en güzel, en anlamlı, en hisli, duygusal ve etkileyici gece sözlerini derledik. Keyifli okumalar...

'Karanlığın ortaya çıkabilme ihtimalidir, gün saatlerini bu denli parlak yapan.'- Stephen King

Gece olup, güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp, düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma.

Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir.

Gece aklına gelen kişi ya seni çok mutlu etmiştir ya da çok üzmüştür.

Güzel gelecek günlerin gecesi sisli olurmuş.

Gece yalnızlığın üzerine dökülen asfalttır.

Anlamlı Gece Sözleri

'Gökyüzü biraz daha karanlıklaştı, mavi üstüne mavi, her saniye biraz daha mavi ve daha derin, çok daha derin gölgeleri gecenin...' - Haruki Murakami

“Bir anlık iyi düşünce, bir gece sabaha kadar yapılan ibadetten hayırlıdır.” (Hadis-i Şerif)

Her gece düşünmek yerine, bir gece de unutmayı deneyin.

Tanışmasaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim.

Ben çoğunlukla gecenin, gündüzden daha canlı ve daha zengince renklendirilmiş olduğunu düşünüyorum.

Bir zamanlar tüm yıldızlar geceden daha karanlıktı, ta ki gece uyanana kadar.

En Güzel Gece Sözleri

'Sırf birisi 'iyi geceler' demediği için, iyi geçmeyen geceler vardır.' - Pablo Neruda

Gecenin kara pelerini, herkesi aynı şekilde örter…

Gece, büyük ve kara renkli yapraktır

Yaşamda kalmanın en zor olduğu an gecedir. 04.00 tüm sırlarımı biliyor. -Poppy Z. Brite

Gece, neye gebeyse onu doğurur.' (Mevlana)

Çünkü aşkın olduğu yerde asla gece olmazdı.' (Guillaume Musso)

Gecenin öbür ucu şiir.' (Kaan İnce)

Gece radyoda çalan parçaların arasına kim sakladı seni?' (İrfan Kurudirek)

Alıntı

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt