Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2023, 08:27   #1
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Öğrenciler resmen bayram edecek! Tüm öğrencilere 3 bin TL eğitim desteği: Şart yok koşul yok herkes alacak

Öğrenciler resmen bayram edecek! Tüm öğrencilere 3 bin TL eğitim desteği: Şart yok koşul yok herkes alacak
Www.TrendForum.Net

EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU SON TARİHİ NE ZAMAN?
Öğrencilere verilecek 3 bin TL eğitim desteğine başvurmak isteyenler için son tarih 13 Ekim 2023 olarak belirlendi.

2023 YKS sınavına giren ve devlet, vakıf, özel üniversitelerin tam burslu bölümlerini kazanan öğrenciler eğitim desteği alabilecek.

Ayrıca başvuru yapacak öğrencilerin; kendisinin ya da velisinin Başiskele ilçesinde ikamet ediyor olması da gerekiyor.

Kocaeli Başiskele Belediyesi, ilçede eğitim alan üniversite öğrencileri için yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında öğrencilere 3 bin TL eğitim desteği verilerek, gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak amaçlanıyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gençlerin eğitim hayatlarında maddi yönden sıkıntı çekmemeleri ve başarılı bir geleceğe adım atmaları için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Alıntı

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt