Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2023, 13:06   #1
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Filistin asıllı Bella Hadid, çatışmaların ardından sessizliğini bozdu:

Filistin asıllı Bella Hadid, çatışmaların ardından sessizliğini bozdu:
Www.TrendForum.Net

Ünlü isimler, İsrail ve Gazze arasındaki çatışmalarda artan can kayıplarına tepki gösterdi. Yasemin Şefkatli, Hadise ve Eda Ece binlerce masum çocuk sivilin ölmesine sessiz kalmazken Bella Hadid de "Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur" dedi. Hamas'ın Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ünlü isimlerden de peş peşe paylaşımlar geldi. Türk ünlüler ölen masum siviller için paylaşım yaparken Bella Hadid de dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

BELLA HADİD: KARİYERİM DURSA BİLE FİLİSTİN'İ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM

Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid, yaşanan çatışmalar için "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler! 2 buçuk milyon Filistinli'ye yeni bir mezarlık yaratmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i! Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur" ifadelerini kullandı.

Alıntı

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt