Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2023, 14:41   #1
Çevrimiçi
Beatrice
Bingsu (kore mutfağı)




Bingsu (kore mutfağı)
Www.TrendForum.Net

Malzemeler

  • Dondurulmuş süt (4 küp)
  • 3 yemek kaşığı çilek
  • Maraş dondurması (2 yemek kaşığı)
  • Jöle (isteğe göre)






Bingsu
Nasıl Yapılır



  1. Öncelikle tarife başlamadan 2 saat önce sütü, buz kalıplarına dökerek dondurun.
  2. Çileklerin saplarını kesin ve bol suyla durulayın.
  3. Çileklerin suyunu süzdükten sonra 3-4 parçaya bölün.
  4. Dondurduğunuz sütü robottan çekerek kar kıvamına getirin.
  5. Sütü servis tabağına veya dondurma kasesine alın.
  6. Çilekleri jöle ile karıştırın ve sütün üzerine yerleştirin.
  7. En üst kısma ise dondurmayı yerleştirin. Afiyet olsun.
Bingsu Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
  1. Bingsu yapımında pat veya başka bir meyve kullanabilirsiniz.
  2. Maraş dondurmasını vanilyalı, meyveli veya kakaolu olarak da seçebilirsiniz.
  3. Damak zevkinize göre meyveli jöle kullanabilir veya çilekleri sade bir şekilde sunabilirsiniz.
  4. Lezzetini arttırmak için antep fıstığı ve fındık parçaları da ekleyebilirsiniz.


lezzet



__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt