Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2023, 15:44   #1
Çevrimiçi
Beatrice
Vajinal Ağrı İçin Botoks




Vajinal Ağrı İçin Botoks
Www.TrendForum.Net



Botoks sadece kırışıklıklar için değildir. Ürün, spastik kas bozukluklarına bir tedavi olarak üretilmiştir. Botoks vulvodini (vulva ağrısı), vulvar vestibulit ve vajinismus tedavisinde kullanılır. Bunlar vulva ve vajina bölgesindeki ağrı ve acı verici durumlardır.

Yetişkin vajinası penisin sığmayacağı kadar küçük değildir. Vajinanın duvarları elastiktir ama partneriniz penisini sokmaya çalışınca giriş kasılabilir. Bu duruma vajinismus adı verilir. Basit bir Botoks enkeksiyonu çözüm sunabilir.

Vajinismus, vajina kaslarının anormal, kramp benzeri durumudur. Bilhassa cinsel ilişkiyi engelleyerek girişi acı verici ve bazen imkansız hale getirir. Elbette, cinsel ilişkiden uzak durmak ideal çözüm değildir.

Botoks kanıtlanmış, uzun vadeli bir kas gevşeticisidir. Yüz yaşlanmasında ve spastisitesinde geniş olarak kullanılmıştır. İnce iğne enjeksiyonla sıkıntı yaratan kaslara doğrudan uygulanır. Boktoks kramp yapan kasları geçici olarak felç edip gevşetecektir. Etki genelde 2 ila 6 ay sürer, ondan sonra tedavi tekrarlanabilir.

Spazm önleyici etkiler bir süre sonra tamamen ortadan kalkar ama bu süreçteki normal bir cinsel yaşamın etkisi nihayetinde vajinismusu tamamen iyileştirebilir. Araştırmalara göre, kadınların bu kötü vajinal gerilimden kurtulmak için ortalama 2 tekrar tedavisine ihtiyacı olur. Tedavinin sürekli (her 6 ayda bir) tekrar edilme gerekliliği çok nadirdir.





Alıntı ..
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt