Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2023, 14:18   #1
Çevrimiçi
Beatrice
Sevgi.. Saygı ve Özlemle Anıyoruz




Sevgi.. Saygı ve Özlemle Anıyoruz
Www.TrendForum.Net

Türk Milletinin Gururu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.Yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz..



10 Kasım’da bu milletin bir değerini, sevdasını, yüreğini, ufka bakışını kaybettik. Bizler 10 Kasımları bir matem bir yas günü olarak görmedik, görmeyeceğiz. Bizler 10 Kasım’ları, onun “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar.” sözünün ışığında fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gün olarak gördük.

Milletimiz Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmektedir. Çünkü Atatürk “Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.” sözü ile hedefimizi yıllar önce çizmişti. Hiç şüphe yok ki milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, Atatürk’ün bize çizdiği hedefe kararlılıkla yürüdüğümüzün en bariz ispatıdır.


Bu duygularla;

Ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyoruz..


TrendForum.Net Yönetim
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt