Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2022, 23:12   #24
Çevrimdışı
xena
Saygın Üye
Yanıt: GoldenBoy ( Charismax)




GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bu şiirsel sunum anlamında değil 16 senenin ilk 6 senesi devamlı yaptığım yaptığımız birşeydi. tabi platformlar farklıydı düz paylaşım sitelerinde bunun örneğini ben kendi dediğim istediğim gibi görmedim hiç.

Ha siz yanlış anlamışsınız.. Ben bunu bu forum için değil kendim için istedim... siz sanırım benim lirik olayımı düz bir yazı olarak algıladınız aslında öyle değil .. Ben sizin dediğiniz gibi birşey dememiştim size yani ettiğim teklif kişiseldi geneli kapsayan birşey değildi.. Bahsettiğim öyle birşey değil Rank'ın kapsadığı veya bir proje olarak değil aslında... Tamam neyse onun bir örneği gelişirse sunarım buraya.. Teşekkür ettim açıklama için..
Olmazsa eşimle yaparım onu örnek olarak eskiden yapardık güzel olurdu.. Farklı kalemlerin aynı konuyu lirikal anlamda feat çatısına koyması o kadar çok tatlı güzel oluyorki lirik severler için ben bu yakın zamanda örneğini görmediğim için.. sizinde sağlam yazılarınız olduğu için öyle bir düşünmüştüm.. Bu arada yanlış anlamayın kalem davasının erkeği dişisi olmaz yani..

bahsettiğin konuyu anlıyorum ben bunu iki kişi arasında değil toplu olarak demek istemiştim. makale türünden değil zaten , yapabiliriz tabiki bu aralar biraz hiç birsey yazamayacak kadar yoğun dönem içerisindeyim mesleki durum.
yazdığım o kadar cok makalem var ki arşivde yarım yarım kalan farklı başlık altında toplayıp, bitiremediğim cümlelerim kaldı toparlayacak bir beyin şimdilik iflas etmiş durumda.

kendimi toparlamam için zamanı bekliyorum.. Müsait bir zamanda yoluna girip, daha bir eğlenceli dönem yaşayabiliriz.
müsait zamanlarında ekleyebilirsin, yapabilirsin ben okurum,yorumlarım .
__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Yanıt