Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2023, 11:35   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
House of the Dragon 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman? (Video)




House of the Dragon 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman? (Video)
Www.TrendForum.Net

House of the Dragons 2. sezon fragmanı yayınlandı. Peki yeni sezon fragmanı ne zaman ve nerede yayınlanacak?



Game of Thrones heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. HBO, House of the Dragon dizisinin 2. sezonunun merakla beklenen ilk fragmanını sonunda yayınladı. Video kısa süre içerisinde dünyanın dört bir yanındaki hayranların beğenisini kazanmayı başarırken, yeni sezonda yaşanacak olaylara da erken bir bakış imkanı sundu. İşte House of the Dragons 2. sezon fragmanı…

House of the Dragons 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

House of the Dragons 2. sezon Fragmanı yayınlandı. Rhaenyra Targaryen’ın açılış sahnesiyle başlayan video, tüm ana karakterlerimize bir bakış sunuyor. Bol miktarda ejderha ve ordu gösteren yönetmenler gelecek sezonda göreceğimiz savaş sahnelerinin habercisi olarak yorumlayabiliriz. Dilerseniz sizi daha fazla uzatmadan fragmanla baş başa bırakalım.





Peki House of the Dragons 2. sezon ne zaman çıkacak? Fragmanın cevapladığı en önemli soru bu oldu. Videonun sonunda çıkan yazıya göre dizi 2024’ün yaz aylarında yayınlanacak. Ancak kesin bir çıkış tarihi verilmedi.



House of the Dragon Konusu Ne?

Game of Thrones‘ta yaşanan olayların yaklaşık 150 yıl öncesinde geçen dizi Targaryen hanesindeki bir iç savaşı anlatıyor. Ejderhaların dansı olarak bilinen bu mücadele hanedanın tüm canlı ejderhalarının ölümüne neden olurken, orijinal dizide yaşanan olaylara ise zemin hazırlıyor. House of the Dragons’ın ilk sezonu oldukça sakin başlamış ve sonlara doğru hareketlenmişti. Ancak yeni bölümler bol aksiyonlu olacak.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt