Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2023, 18:15   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
WhatsApp, Kaybolan Sesli Mesajlar Özelliğini Yayınladı




WhatsApp, Kaybolan Sesli Mesajlar Özelliğini Yayınladı
Www.TrendForum.Net



Meta çatısı altındaki WhatsApp, oynatıldıktan sonra otomatik olarak kaybolan sesli mesajlar özelliğini tanıttı. Bir Kez Görüntüle özelliği fotoğraflar ve mesajlar için zaten mevcut ancak bu artık ilk kez sesli mesajlara da uygulanıyor.

WhatsApp kaybolan sesli mesajlar özelliğini kullanmak için Bir Kez Görüntüle’yi seçip sesli mesaj göndermeniz yeterli. Alıcı bunu duyduktan sonra mesaj kendini imha edecek. Böylece hassas konulardan bahseden ses kayıtları durumunda gizlilik aktif olarak artırılmış oluyor.

WhatsApp’ın bazı uyarıları da var. Şirket, verilerin geçici doğasını aşmanın yolları olduğundan, kullanıcıları yalnızca güvendikleri kişilere yalnızca Bir Kez Görüntüle sesli mesajları göndermeye teşvik ediyor. Örneğin, Android kullanıcıları dinlerken ekran kayıt fonksiyonunu kullanabilir ve herkes mesajı kaydetmek için başka bir kamera veya harici mikrofon kullanabilir.

Özellik önümüzdeki birkaç gün içinde dünya çapında kullanıma sunulacak. Diğer taraftan WhatsApp’ın geçtiğimiz hafta fotoğrafları sıkıştırma olmadan orijinal formatında paylaşma özelliğini tanıttığını hatırlatalım.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt