Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2023, 11:53   #14
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: 2023 Yılın En iyi Teknikeri Oylaması




Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster


Teşekkür ederim. Bizim @Regex kardeşim ile aramızda böyle bir yarış olmadı hiç. Beni bu işlere girmem için zorlayan da bana bu işleri öğreten de kendisidir. İnsan nerden geldiğini unutmamalı. Bizim için formalite bir başlık. Zaten benden daha çok emeği var bunu saklamak veya üstünü örtmek en kolay tabirle aptallık olurdu kendi adıma. İlk postu ben atmıştım benim tarafımdan konu tartışmaya kapalı kesinlikle.

Düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ederim.

Lan öyle bir demişsin ki gören de gerçekten böyle oldu sanacak. Öğretme dediğin meselenin üzerinden 13 yıl geçti. Azminle ve hırslı yapın sayesinde 2011 yılının ortalarında zaten dönemin en büyük IRC forumunda ücretsiz vBulletin desteği vererek, insanlara yardımcı olmak için konu açmıştın. Hâlâ duruyor o efsanevi konun arşivlerde.

Burada senden çok emeğimin olması konusuna gelince, yaklaşık 5-6 yıldır bilgisayar kullanmadan mobil üzerinden girdiğin ve iyice elini çektiğin için; daha geçtiğimiz hafta yeni laptop aldığın için kaynaklanan bir durum bu, yoksa 2012-2013'lerde aynı anda 4-5 global forumun teknikerliğini yaptığın günleri de lütfen es geçmeyelim kankacım. ^^ Bilgi, birikim, deneyim ve yeterlilik konusunda bir ihtilaf ya da fark yok zaten. Bu yüzden çoğunlukla sen ayrılıp (uzaklaşıp) dönmüş olsan da mayıs ve temmuz ayları arasında foruma giremediğim dönemde de benim içim oldukça rahattı.

Biraz tevazu, biraz da mübalağa içerse de doğru yerlere de değindiğin güzel mesajınla onore ettin kardeşim; sağ ol. Sen demek ben demek zaten, bunu mizahi bir perspektifte geçen ay @KahKaha'ya da Skype üzerinden söylemiştim. Yine de anket madem açılmış, arkadaşlar versinler bakalım dilediklerine oylarını. Aramızda bir versus olmasa da varmış gibi de yapmayalım, ama maksat yeşillik olsun işte.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.