Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2023, 14:08   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Baldur’s Gate 3 İlk Xbox Konsol Güncellemesini Aldı




Baldur’s Gate 3 İlk Xbox Konsol Güncellemesini Aldı
Www.TrendForum.Net



Geçtiğimiz hafta yapılan 2023 Oyun Ödülleri etkinliğini sırasında Baldur’s Gate 3’ün geliştiricisi Larian, oyunun Xbox Series X|S versiyonunu piyasaya sürdü. Şimdi ise oyunun Xbox konsol versiyonu için ilk güncellemesi yayınlanıyor.


Geliştirici Larian, paylaştığı bir gönderisinde oyunun bu güncellemesinin kararlılık düzeltmeleri içeren küçük bir güncelleme olduğunu söyledi.

Baldur’s Gate 3 Xbox oyuncularının, oyun çöktükten sonra kayıt dosyalarının kaybolduğuna dair gönderdikleri çevrimiçi raporlar vardı. Geliştirici ise yeni güncellemenin bu sorunları giderdiğini söylüyor. Oyuncuların bu yamayı alabilmeleri için Xbox konsollarını sistem menüsünden manuel olarak güncellemeleri gerekiyor.

Oyunun Xbox versiyonu, Ağustos ayında PC versiyonunun piyasaya sürülmesinden aylar sonra, Mac ve PS5 platformlarında da yayınlandı. O günden bu yana Baldur’s Gate 3, popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Şu anda Steam’de en çok oynanan 10 oyun listesinde üst sıralarda. Ayrıca Baldur’s Gate 3, yılın oyunu ödülü de dahil olmak üzere toplamda 5 farklı kategoride farklı ödüller kazandı.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt