Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2023, 14:10   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Tekken 8 Demo Tarihi Belli Oldu




Tekken 8 Demo Tarihi Belli Oldu
Www.TrendForum.Net



26 Ocak 2024 tarihindeki çıkışı öncesinde Tekken 8 dövüş oyununu denemek isteyenler için bir demo sürümü duyuruldu. Oyunun geliştiricisi ve yayıncısı Bandai Namco, Tekken 8 demo için tarih verdi.


X duyurusunda Tekken 8 demosunun ilk olarak 14 Aralık tarihinde PlayStation 5 için yayınlanacağı belirtiliyor. Xbox Series X|S ve PC (Steam) içinse demo bir hafta sonra 21 Aralık tarihinde sunulacak.

Bandai Namco, demonun oyunun hikaye modunun ilk bölümünün yanı sıra yerel bir versus modu içereceğini paylaştı. Hikaye modundan tarafında Tekken 8’in iki tek oyunculu deneyimi hakkında daha fazla bilgi de verilmiş durumda: “Beklediğiniz gibi yeni Hikaye modu, her biri tam anlamıyla şeytani güçlere sahip baba ve oğul rakipler Jin Kazama ve Kazuya Mishima’nın hikayesini ve yeni bir Demir Yumruk Turnuvası Kralı’nın yaratılmasını sürdürüyor. Merak etmeyin, buraya nasıl geldiğimizi bilmiyorsanız (ve öğrenmeniz gereken çok şey varsa), başlamadan önce şimdiye kadarki Tekken oyunlarındaki tüm hikayelerin özetlerini izleyebilirsiniz.”

Ayrıca Arcade Quest adında ikinci bir tek oyunculu senaryo da olacak. Oyuncular burada sanal oyun salonlarında Tekken serisindekiler gibi arcade tarzı oyunlar oynayan bir karakteri kontrol edecek. Bu mod aynı zamanda ana oyunun mekaniklerini öğrenmek için bir öğretici mod görevi de görüyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt