Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2023, 14:14   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
Huawei MatePad Air PaperMatte Edition Tanıtıldı!




Huawei MatePad Air PaperMatte Edition Tanıtıldı!
Www.TrendForum.Net

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition isimli yeni tabletini tanıttı. İşte iPad Air katili uygun fiyatlı tablet.



Huawei bugün Dubai’de gerçekleştirdiği etkinlikte yeni ürünlerini tanıttı. MatePad Pro 13.2 , FreeClip ve D16 gibi pek çok ürün kendisine bu etkinlikte yer bulurken, şirket sevilen tabletlerine bir yenisini daha ekledi. İşte Huawei MatePad Air PaperMatte Edition özellikleri ve fiyatı…

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition


Huawei MatePad Air PaperMatte Edition, 11.5-inç büyüklüğünde ve 2.8K çözünürlüğe sahip FullView bir ekran ile geliyor. 144 Hz ekran tazeleme hızını destekleyen bu panel, sahip olduğu özellikler sayesinde bakan kullanıcıları adeta büyülüyor.




Henüz teknik özelliklerinin büyük bölümü bir gizem olan tablet, Huawei akıllı klavye gibi aksesuarlarla uyumluluğu sayesinde bi bilgisayar olarak da kullanılabiliyor. Etkinlik öncesi ortaya çıkan sızıntılar doğruysa cihazın RAM’i 8 GB’ken, kullanıcılar 128 GB or 256 GB depolama alanlarından birini seçmek zorunda.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi cihazlar hakkındaki bilgilerimiz etkinlik ile eşzamanlı gittiğimiz için şimdilik oldukça az. Ancak ilerleyen dakikalarda daha fazla bilgi ile içeriğimizi güncelleyeceğiz.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt