Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2023, 17:24   #1
Çevrimiçi
Zeytin
Saygın Üye
"Pırasa" tiki olan eşini canlı yayında bayılttı




"Pırasa" tiki olan eşini canlı yayında bayılttı
Www.TrendForum.Net

Pırasaya tiki olan Muhammet isimli bir şahıs, kendisini terk ettiğini söylediği eşinin "pırasa, pırasa" demesi üzerine canlı yayında bayıldı. ATV'den yayınlanan Esra Erol'un programında yaşanan olayda, eşinin suçlamalarına yanıt vermek isteyen kadın "pırasa" silahı kullandı. Eşinin tikini bildiği için bir şekilde konuyu pırasaya getiren Çiğden isimli kadın, kelimeyi gülerek tekrar etti ve bir bir süre sonra eşi Muhammed bayıldı. Çiğdem, eleştiriler üzerine "Bana çok çektirdi" demekle yetindi.



Dün ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programı ilginç anlara sahne oldu.

Programa konuk olan ve "pırasa" denilmesine tiki olduğu belirtilen Muhammet adlı bir kişi, kendisini terk ettiğini ileri sürdüğü eşinin "pırasa" kelimesini tekrarlamasına dayanamayarak bayıldı.



Çiğdem isimli kadın, “Esra hanım biz yemek konusunda anlaşamıyoruz." demesiyle Muhammet olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

"Bak anladı ne demek istediğimi." diyerek intikam hazırlığına başlayan kadının "Evde pırasaya hasret kaldık, yiyemiyoruz." sözüyle Muhammet'in tikini harekete geçirdi.



Bu sıra öğürmeye başlayan Muhammet midesini tutarak pırasa kelimesini duymamaya çalıştı. Ancak Çiğdem isimli kadın, imalarla eşinin tikini iyice ateşledi.



Bu sıra Esra Erol, müdahale ederek pırasa kelimesinin kullanılmasını engellemeye çalıştı ancak kadın imalarını sürdürdü.



Ardından da "Birazdan bayılacak." dedi ve Muhammet bir süre sonra bayıldı.

Esra Erol'un bildiği halde Muhammet'in tikini harekete geçirdiği eleştirisine Çiğdem, "O benim canımı çok yaktı." şeklinde yanıt verdi.



ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt