Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2023, 21:56   #7
Çevrimdışı
Bahtiyar
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: Tahmini 5.3 Hatay Antakya Merkez Üssü




Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kanka 6 Şubat'ın üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş; vay be. Daha dün gibi.. Sana ulaşmaya çalışana kadar kafayı yiyordum, o günlerden bugünlere hatıra olarak sizin oralardaki şebeke problemi kaldı. Ama çok zor şartlarda mücadele verdiniz bu yıl gerçekten ve hâlâ kabus devam ediyor. Ben bile hatırlarken, yazarken bu kadar etkisini hissederek geriliyorum. Yaşayan için nasıl zordur tahayyül edemiyorum.

Ben o günü hayatta unutamam zaten kanka. Allah bana bir güç verdi o kıyamet anı, zifiri karanlıkta 3. katta Annemi yönlendirebildim. Telefonu bile alamadım bırak flaş açmayı. Zifiri karanlıkta sadece Allaha sığınıp durmasını bekledik. Durmak bilmedi. O an tabi canlı canlı izledik bizim evin nasıl sallandığını. Parça parça yıkıldığını falan. Kız kardeşim 10-15 saniye içerisinde yalın ayak merdivenlerden inip kendini yola attı, attıktan saniyeler sonra merdiven çöktü zaten. Yan bina Amcamgilin daha sağlam olduğunu biliyordum hep. Bir yarıktan yan binaya geçmiştik Annemle.

Sen ve senin gibi o an ulaşmaya çalışan çok kişi vardı kanka.

Ben yeğenlerim ve Annem için korktum. Büyük yeğenim çığlık atmış deprem zamanı çünkü uzun sürdü. İki kadın iki çocuk kalıyorlar şuan. Onlara endişeliyim. Biliyorsun ben çadırdayım.

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah
Bahtiyar iyimisiniz

İyiyiz ama çok kötü salladı. O gün aklıma geldi. Uzun sürdü biraz işte. Yüreğimiz ağzımıza geldi valla.

__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..
 
Alıntı ile Yanıt