Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2022, 12:43   #10
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: 11.Haftanın Trend Üyesi GoldenBoy




Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @GoldenBoy forum dünyasında olduğun için bu işlere bulaştığın için hiç pişman oldun mu veya bırakmak istedin mi?

Ben teşekkür ederim.. evet bırakmak istedim ve bıraktım'da 11 sene öncesinin 7 senesi forumlardaydım.. evlilikle alınan karar sonrası bıraktım ve üzerinden 10 bilemedin 11 yıl geçti.. yani bu bırakmış halimin geri dönüşüydü.. Sadece forumlar için bırakma dışarıdan bile bakma değil aklıma bile getirmeme olayı.. ama sanal dünya kendimi bildim bileli hep bende vardı..
1. Olarak online oyun dünyası
2. Olarak underground rap dünyası
3. Olarak ise yarı mesleğim gibi birşey..

Forumcular buna hackerlık lamerlik v.b derler..
Biz buna ticari site panel satımı diyoruz..

Şimdi 2 senedir buralardayım her bir aynı soru cevap olarak bende değişim gösterir çünkü sanal dünyada değişken bir iş yapısı vardır..
Pandemide meslek değişimi ve geri mesleğe dönüşüm arasında farklı şeyler oldu.. beni zenginleştiren piyasayıda karma olarak yararlı manada yükselten bazı durumlar..
Sabit bir insan değilim bir çok olayım değişkendir.. o yüzden şeffaf bir insanım herşeyim açık seçik gizem olmadan ortadadır ve bu cana yakın gelir.. gizemli olanlar için sevilen bir karakter değilim.. çünkü benim açıklığım onların gizemini ifşalıyor..