Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2024, 20:45   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
BYD Türkiye Yeni Yıla Kampanya ve Fırsatlarla Girdi!




BYD Türkiye Yeni Yıla Kampanya ve Fırsatlarla Girdi!
Www.TrendForum.Net

Dünyanın lider elektrikli otomobil markası BYD, 2024 yılı için kampanya ve fırsatlarla dolu teklifler hazırladı.



Dünyanın en çok elektrikli otomobil satan markalarından olan BYD, 2024 yılını birbirinden eşsiz kampanya ve test sürüşü festivaliyle kutladı. Geçtiğimiz yıl ATTO 3 modelini rekabetçi fiyattan satışa sunan firma, buna ek olarak tüm müşterilerine tercihlerine göre kasko veya duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediyor, elektrikli araç satın almak isteyen kullanıcılara 31 Ocak’a kadar eşsiz fırsatlar sunuyor. 50 bin TL takas fırsatı ve 1 milyon 690 bin TL ile satışa sunuldu.

BYD ATTO 3, 1 Yıllık Kasko ve 50 bin TL Takas Kampanya Fırsatı İle Sunuluyor

BYD Türkiye, ay sonuna kadar devam eden satış kampanyasına ek olarak 10 Ocak’ta başlayan test sürüşü festivaliyle kullanıcıları ATTO 3’ü deneyimlemeye davet ediyor. Sportif aile SUV’u olarak ilk bakışta farklı olduğunu gösteren BYD ATTO 3, “BYD Test Sürüşü Festivali” kapsamında BYD bayilerinde yeni kullanıcıları bekliyor olacak.



Dinamik sürüş özellikleri ve yüksek performansıyla dikkatleri üzerine çeken ATTO 3, benzersiz iç tasarımı ile test sürüşüne katılarak aracı daha yakından tanımaya davet ediyor. 15.6 inç multimedya ekranı, spor vegan deri ön koltuklar ve zengin standart donanımı ile ATTO 3, 420 km menzil ve 29 dakikada %30’dan %80’e şarj edilebiliyor.

60.4 kWsa bataryayı 150 kW (204 PS) güç ve 310 Nm tork sunan elektrikli motorla kombine eden BYD ATTO 3, 0-100 km/s hızlanmasını 7.3 saniye ile gerçekleştirerek segmentindeki en hızlı tek motorlu elektrikli SUV olarak karşımıza çıkıyor.

Sizlerde ATTO 3’ü satın almayı düşünüyorsanız 1 yıllık kasko ile duvar tipi şarj ünitesi hediyesiyle birlikte 10-21 Ocak tarihleri arasında test sürüşü festivaline davetlisiniz.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt