Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2024, 19:55   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Apple Vision Pro, WWDC 2024 Öncesinde Tüm Dünyada Satışa Sunulabilir




Apple Vision Pro, WWDC 2024 Öncesinde Tüm Dünyada Satışa Sunulabilir
Www.TrendForum.Net



Analist Ming-Chi Kuo, Apple tarafından WWDC 2024 etkinliği öncesinde Vision Pro başlığını tüm dünyada satışa sunmayı planladığını ileri sürdü. Şirketin başlığını normalde 2 Şubat tarihinde sadece ABD piyasasında satışa sunacağını hatırlatalım.

Hareketin, VisionOS için küresel geliştirme ekosistemini güçlendirmesi amaçlanıyor. Apple muhtemelen WWDC 2024’te VisionOS hakkında daha fazla geliştirme ayrıntısını da açıklayacak.

Cihazın ABD dışındaki pazarlarda önceden piyasaya sürülmesi, şirketin yeni işletim sistemi için küresel geliştiricilerle etkileşim kurmasına olanak tanıyacak. Cihaz, Apple’ın neredeyse on yıldır yeni bir pazar kategorisine yönelik ilk büyük girişimini temsil ediyor ve güçlü geliştirici desteği cihazın başarısı için ciddi bir faktör.

Diğer yandan, Apple’ın tedarik sorunlarını da aşması gerekiyor. Algoritmaların uluslararası düzenlemelere uyum sağlayacak şekilde değiştirilmesi ve cihazın önemli bir bileşeni olan numaralı lenslerle ilgili süreç gibi faktörler ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor. Şirketin bu zorlukları çözmesi Vision Pro’nun ABD’de ve dünya çapında daha fazla ülkede satışa sunulma hızını belirleyecek.

Kuo, engellere rağmen cihazın bazı ülkelerde Haziran 2024’ten önce piyasaya sürülmesinin muhtemel olduğunu öngörüyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt