Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2024, 20:00   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
OLED iPad Pro Modellerinin Ekranları Üretilmeye Başlandı




OLED iPad Pro Modellerinin Ekranları Üretilmeye Başlandı
Www.TrendForum.Net



Koreli yayın The Elec tarafından yayınlanan yeni raporda, iPad Pro modelleri için OLED ekranların bu hafta içinde üretilmeye başlayacağı belirtiliyor. Elec’e göre LG Display kısa süre önce yeni 13 inç iPad Pro ekranları için ince film transistör (TFT) üretimine başlarken, Samsung da bu hafta benzer şekilde yeni 11 inç iPad Pro için kendi TFT üretimini başlatacak.

TFT esasen OLED piksellerini tek tek kapatıp açmak için bir anahtar görevi görüyor. OLED ekranlar iPad serisi için bir ilk olacak. Cupertino devi OLED teknolojisini iPhone ve Apple Watch için kullanıyor ancak daha büyük OLED ekranlar daha fazla maliyet gerektiriyor. LED veya mini-LED ile karşılaştırıldığında OLED daha derin siyahlar ve daha canlı renkler sunuyor.

Yeni ekranların yanı sıra OLED iPad Pro modellerinin, geçen yıl yeni MacBook Pro modelleriyle piyasaya sürülen Apple’ın en yeni M3 çipinden güç alması bekleniyor. M3, 3 nanometre teknolojisini ve M2 çipine göre kayda değer bir grafik iyileştirmesini beraberinde getiriyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt