Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2022, 20:31   #1
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Mutlu Olmanızı Sağlayacak Filmler

Mutlu Olmanızı Sağlayacak Filmler
Www.TrendForum.Net

1. The Princess Bride / 8.1

Mutlu eden filmler listemizde yer alan bir diğer film ise The Princess Bride. 1987 yapımı bu aile filmi ise sizi ilk anda içine çekecek türden. Sımsıcak sahnelerinin ve samimi oyunculuklarının etkisinden çıkamayacağınız film, bir dedenin hasta olan torununa okuduğu bir hikayeyi konu alıyor. The Princess Bride, William Goldman’ın aynı adlı 1973 tarihli romanını temel alarak uyarlandı. Film yine Goldman tarafından kaleme alınan senaryoya sahip.

2. Life Doesn’t Come Again / 8.1

Bu Hint filmi olan Life Doesn’t Come Again kısa bir zaman sonra nişanlanacak olan bir çiftin, bu kadar ciddi bir adım atmadan önce arkadaşlarıyla biraz eğlenceli vakit geçirmek istemesini anlatıyor. Çift arkadaşlarını unutulmaz bir tatil geçirmek için topluyor. Parlak renkler ve yoğun duygularla dolu bu film, mutlu eden filmler arasında yer alıyor. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

3. Big Fish / 8.0

Tim Burton’ın yönettiği John August’un yazdığı bu fantastik filmde, babası ölmek üzere olduğu için eve dönen ve efsanevi bir kişiliğe sahip olan babasının gençliğinde yaşadıklarına dair hikayeler bulmaya çalışan William Bloom’un hikayesi anlatılıyor.

4. Pride / 7.8

Temel olarak bir mücadeleyi anlatan bu filmin konusu ise şöyle; 1984 yılında Margaret Thatcher’ın yönetimindeki İngiltere muhafazakar bir politikaya sahip ve Queer bireyler hoş karşılanmıyor. Ancak onur yürüyüşü yapılacağı dönem, maden işçilerinin grev yaptığı döneme denk geliyor. Lezbiyen ve gey aktivistlerin güçlerini maden işçileri ile birleştirerek, hem politik engelleri, hem de ön yargıları aşıyor. Gerçek bir hikayenin anlatıldığı bu filme mutlaka şans vermenizi öneriyoruz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt