Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2024, 08:47   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Brave, Windows İçin ARM Sürümünü Duyurdu




Brave, Windows İçin ARM Sürümünü Duyurdu
Www.TrendForum.Net



Chromium tabanlı ve gizlilik odaklı popüler tarayıcı Brave, ARM üzerinde Windows için yerel bir sürüm piyasaya sürdü. Yeni sürüm kararlı kanalda mevcut ve kullanıcılara gerekli tüm optimizasyonlar birlikte Chrome ve Edge’e yeni bir alternatif sunuyor.

ARM yongalarına sahip Windows bilgisayarlar, ARM’yi yerel olarak desteklemese bile modern herhangi bir tarayıcıyı çalıştırabilirler. Bununla birlikte, emülasyon daha kötü performans, daha düşük uyumluluk ve daha yüksek enerji tüketimi gibi bazı önemli dezavantajları da beraberinde getiriyor. Ancak geliştiriciler, projelerini ARM için optimize ederek tüm bu dezavantajlardan kurtulabilirler. Brave geliştiricilerinin yaptığı güncelleme de tam olarak bu.



Brave tarayıcı, ARM’de Windows’un en son sürümüyle beraber ARM için yerel sürüm sunan tarayıcılar listesinde Mozilla ve Microsoft’a katıldı. Bilindiği üzere yakın zaman da Chrome tarayıcısı da ARM’de yayınlanmıştı.

Şu anda birçok kişi tarafından kullanılan ve popüler olan tarayıcı kullanmak istemeyen kullanıcılar, gelişmiş gizlilik kontrolüne sahip ve kendi reklam engelleyicisini de içinde barındıran Brave tarayıcısını tercih edebilirler. Brave ayrıca ücretsiz görüntülü görüşme yapmanıza, özelleştirilebilir haber akışları oluşturmanıza ve daha fazlasına olanak tanıyan ek hizmetler ve uygulamalar içeriyor.

Brave’i kendi resmi web sayfası üzerinden indirebilir ya da Microsoft Store’da ve GitHub’da üzerinden edinebilirsiniz.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt