Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2024, 12:11   #4
Papatya
Platin Üye
Yanıt: Banlandıktan Sonraki İlk An

Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Buna bir güncelleme geçmek istersin diye düşündüm.

Hahah bence de yakın zamanda banlanmış biri olarak bir güncelleme geçeyim.

O banı bandan saymıyorum çünkü yıllar önce satılmış bir forumda, sadece göstermelik nicki duran , forum kendisinin dahi olmayan adamın nicki ile girip illegal işlem yaparak önce email ve şifremi değişti, beni foruma giremez sandı. Ben foruma giriş yapıp mail ve şifrem izinsiz değiştirildi konusu açınca da konuyu kişiselleştirerek özel hayatıma getirdi ki özellikle sevgilimle aram açılsın da, kurduğumuz forum dağılsın istedi. İlişkimiz üzerine oynadı ama aslında kendini rezil etti. Çünkü forumda hiç bir yetkisi yokken işlem yapmaya çalıştı. Madem bu denli zarar vermiştim bunu yıllar önce yapsaydın ya derler adama. Forum kendilerindeyken böyle bir şikayeti olmadı, admin olduğum yere üye olduğumu biliyordu yine işlem yapmadı da biz forum kurunca mı aklına geldi bu düşünce? Gülerler insana İnsanın özel hayatı hakkında iftira atıp namusuna dil uzatarak hemde? Bunu dedi dediği kişi de söylemlerini yalanlarken hem de. Bir adam sırf kişisel hıncından ötürü bir kadınla uğraşmaya çalışıyor, namusuna dil uzatıyor. Özel mesajları silip kendisini yalanlayacak delilleri ortadan kaldırıyor. Niçin bir kadınla uğraşıyor? Sebep sevgilimle uğraşamayacak olması. Adaletten bahsedip adaletsizliğin alasını yaptı. İnsanların özelini yıllarca okuyup ekran aldı sevmediklerine karşı kullanmak için.
Özel mesaj kutumu boşalttı ki kendine karşı, söylemlerine karşı bir şeyleri ispat edemeyim diye.
Yıllar önce Elveda konusu açtığı yere, bana hıncından Merhaba dedi. Üstelik forum sahibini de hiç sevmiyordu ve bunun için gitmişti. Forumu ben büyüttüm dedi ama neden teknikerliğini yaptığı forumu büyütemedi? Reklamlar olmasaydı büyür müydü büyüttüm dediği yer.
Bıraktım, beni banlayarak kendince eğlendiğini sansın. Banlanmak hiç bir etki etmedi benim için. Forum nasıl büyütülür ben göstereyim, eski Papatya geri döndü.

Alıntı ile Yanıt