Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2022, 22:04   #1
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Konuya yapılan yoruma yorum yapanlar




Konuya yapılan yorumuna yorum yapanlar
Www.TrendForum.Net

Trend Sözlük
Şimdi bazı konular vardır face ve diğer türevleride bunun içinde dahil yani...

Yorum yapıyorsun bir konuya abi yaptığın yorum konudan fazla yorum alıyor.. bunu ben siyasi konularda çok yaşıyorum bizzat birde sanatçıların paylaşımına yaptığım yorumlarda...
Sanki hazırda bir tayfa bekliyor biri yorum yapsada ona yorum yapsam diye...


Forumlarda'da bu var bir konu var fikir belirtebileceğim bir imkan sağlıyor tamam'mı diyorsun bence şöyle diye yazıyorsun... çat biri alıntılıyor.. yok ya şöyle böyle... lan arkadaş sayın kadın bayan sayın adam lavuk kardeş prens prenses ... yahu tamam yorumuma fikrini belirt ama niye beni o fikirden caydırmaya çalışıyorsun jhdkfdh

Ben örneği ben ben diye veriyorum ama siz sen sen diye anlayın..

Bu tür insanların bazen yapılan yorumları tam anlamadan yargıladığını düşünüyorum.. düşünsene bişeyi övüyorsun alıntılanıyor niye öyle diyon hayır o çok güzel diyor mesela.. aynı konudan bahsediyoruz'da diller farklı oluyor bazen onu anlamıyorum ..

Yoruma açık olan herşey yorumlanır buna kimse engel olamaz yorum yapma diyemezsin yada muhattap olma diyemezsin... tartışırsında ama buna sanane onane gibi laf vurdurması yaparsan bu tartışma adı kavga olur..

Ha söz konusu benim düşman aşkımsa öyle birşey varsa ona çarpın geçsin öyle insanlara lafı koyarsınız ama direk yok ya sen bilmiyon sus konuşma cart curt olmaz..

bunu yapanlar var
 
Alıntı ile Yanıt