Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2024, 22:13   #1
Çevrimiçi
devriksekiz
Erkekler Kadınlarda Fiziksel Olarak En Çok Neleri Seksi Bulur?




Erkekler Kadınlarda Fiziksel Olarak En Çok Neleri Seksi Bulur?
Www.TrendForum.Net

1. Simetrik Bir Yüz: Araştırmalar, hem erkeklerin hem de kadınların simetrik olduklarında yüzleri daha çekici bulduğunu göstermiştir.

2. Sağlıklı Bir Cilt: Bir kadının cildi sağlığının önemli bir göstergesidir, bu nedenle erkeklerin sağlıklı bir cildi seksi bulması şaşırtıcı değildir.

3. Dolgun Dudaklar: Erkeklerin birçoğu kadınlarda dolgun dudak sever. Dolgun dudaklar kadına seksilik katar.

4. Kıvrımlı Vücut: Popüler inanışın aksine, tüm erkekler zayıf kadınlara ilgi duymaz. Aslında, birçok erkek daha düzgün vücutlu kadınları daha çekici buluyor.

5. Harika bir gülümseme: Harika bir gülümsemeye sahip bir kadından daha seksi bir şey yoktur. Bir erkeğin dikkatini çeken ilk şey kadınların gülümsemesidir.

6. Stiline önem veren kadınlar: Erkekler, nasıl giyineceğini bilen ve harika bir stil anlayışına sahip kadınları sever. Harika bir kıyafeti bir araya getirebilen bir kadın, bir erkeğin gözünde kesinlikle seksidir.

7. İnce bir bel: Erkekler, ince bir bel ve kıvrımlı kalçalar gibi kum saati figürlerine sahip kadınlardan etkilenir. Bunun nedeni, bir kadının bel-kalça oranının doğurganlığının bir işareti olmasıdır.

8. Uzun bacaklar: Erkekler uzun bacaklı kadınları daha seksi bulmaktadır.

9. Uzun, dalgalı saçlar: Uzun, dalgalı saçlarda kadınsılığı haykıran bir şey var. Seksi toplanmış veya uzun saç her zaman erkekler için çekicidir.

10. Mükemmel koku: Harika bir kokuya sahip bir kadın gibisi yoktur. İster özel bir parfüm, isterse teninin doğal kokusu olsun, doğru koku bir erkeği çılgına çevirebilir.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt