Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2024, 14:04   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!)




Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!)
Www.TrendForum.Net



Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!) Tarifi Nasıl Yapılır?


1.Öncelikle bir karpuzun yarısını dilimleyip keselim.
2.Robottan geçip çekirdeklerini süzgeçten süzelim.
3.Şeker ayarını damak tadımıza göre ayarlayalım ve süzdüğümüz karpuz suyuna ekleyelim.
4.Limon suyunu ve nane yapraklarını da ekleyip blendırdan geçelim.
5.Meyveli sodayı ya da gazozu da ekleyip hafifçe karıştıralım.
6.İçerisine bolca buz atalım ve soğuk kalmasını sağlayalım.
7.Hazırladığımız içeceğimiz servise hazırdır. Afiyet Olsun.

Karpuzunuzun tadına göre şeker miktarını ayarlayabilirsiniz
Dolapta kalırsa bir iki gün boyunca tadında herhangi bir bozulma olmayacaktır

Karpuz Şerbeti (Harika Tadıyla Damakta Kalacak!!) Tarifi İçin Malzemeler

Yarım karpuz
İstenilen miktarda toz şeker
1 limon suyu
10 adet nane yaprağı
1 şişe meyveli gazoz ya da soda
Buz
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt