Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Şubat 2024, 01:32   #7
Çevrimiçi
Astrea
Admin
Yanıt: Evlilik Hazırlıkları Genel Bilgiler




Gelin Saçı

Gelin başı, genel bir saç yapma olayından daha fazlası olduğu için kuaför Salonları "gelin başı" hizmetine özel önem verir. Çünkü her kadın düğün konuklarının o güne dek gördüğü, en güzel gelin olmayı düşler.

Gelin Başı; gelin saçı ve gelin makyajı ile bir bütün olarak gelinin imajını belirler.Gelin adayının güzel yönlerini ortaya çıkarmak, seçtiği kuaförün maharetine bağlıdır.

İstediğiniz gibi olmadığında, "bu olmadı yeniden yapalım" diyebileceğiniz vaktiniz her zaman olmayabilir. Bu sebeple gelin başı ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsunlar her kuaför salonunun harcı değildir. Gelin başı gibi konsept saç yapımları şansa ya da ihtimal hesaplarına bırakılamaz! Kendinizi uzman ellere bıraktığınız sürece bir prenses gibi olacağınıza hiç şüphe yok.

Şunları da göz ardı etmemek gerekir. Genelde gelin adayları asil havasından dolayı topuzu tercih ederler. Uzman ellerde duvağınız veya aksesuarlarla yapılan topuz, gelinliğinizle birlikte muhteşem bir portre yaratır.

İlk başta duvağınızın mı yoksa topuzunuzun mu ön plana çıkmasını istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. Tercihinize göre kuaförünüz yüzünüze en çok yakışan modeli uygulayacaktır. Duvağa da takılabilen saç aksesuarları büyüleyici görüntünüzü tamamlayacaktır.

Tabii düğün gününüzden en az bir hafta önce saç provası yaptırmanız gerektiğini hatırlatmaya gerek görmüyoruz. Sakın saç renginizi değiştirmeyi veya başka bir modele geçmeyi son anlara bırakmayın. Düğünden önce saçlarınızı kestirmeyin. Çünkü her cm seçtiğiniz modele göre kuaförünüzün işine yarayacaktır.

Kuaföre giderken , fikrine güvendiğiniz bir arkadaş yada yakınınızdan size katılmasını rica edebilirsiniz.

Ayrıca eğer duvak takmayı düşünüyorsanız, duvağın saça tutturuluş ve çıkartılış yöntemlerini öğrenmeye çalışın. Düğününüzde belli bir saatten sonra rahat dans edebilmek için duvağınızı çıkarmak isteyebilirsiniz. Böylece eğer isterseniz saçınızı bozmaan kolaylıkla çıkarabileceksiniz.
__________________
°



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


 
Alıntı ile Yanıt