Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2022, 21:30   #13
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Şikayetleriniz




Sayın yönetim benim bir şikayetim var ama bu şikayet genel olarak.. Artık sabrım taşıyor bu konuda benim.. Bana hak verin yada vermeyin..

Şu erkek üyeler kadın üyeler muhabbeti..

Şimdi isim vermiycem ama bu bir değil iki değil..

Haftanın üyesi kim olsun gibi trend seçimleri oluyor.. Tanısak'da tanımasak'da konunun aktif olması için isimler yazıyoruz... yönetimden seçmek yok seçilen bir daha seçilemediği için yazamıyoruz arada erkek üyelere kadın üyelere bakıp isim sallıyoruz konuya tanısak'da tanımasakta hani bu konunun biraz düşünülmesi gereken yerleri var.. suç burada kimde bende'mi sizde'mi onuda bilmiyorum..

Her yazdığım bana mesaj atıyor adımı yazma beni katma gibi..

Ya bu konu içine katılmayı isteyenleri etiketleyin yada bu seçimleri hiç yaptırmayın..


Sizinle bir alakası yok ben her özelime gelen mesajı mizah ile ergence cevaplıyorum ama bundan sonra bana öyle bir mesaj gelirse küfür ile karışık aşşağılama olarak cevap vericem.. bunu şimdiden söylüyim.. artı özel mesajlarıda ifşalıycam..

Adam yerine koyup oyuna katmak istiyoruz tripler bi tripler... bu sadece bana özel mi bilmiyorum... fatih değil'de ahmet kişinin adını yazsa hoşuna mı gidecek ? Bu dediğim gibi bir değil 2 değil.. Bundan sonra beni etiketleme benim adımı yazma diyen olursa mesaj başlığı ile beraber ekran resimi olarak paylaşıcam haberiniz olsun..

Ve ayriyetten oyunu düzenleyen yönetime şikayette bulunun benimle sohbet kurmak için kavga etmenize gerek yok..
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt