|
Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
@f8r7t tebrik ederim bize biraz kendinden bahseder misin? Kimsin neler yaparsın :aşklaiç:
|
1987 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde doğdum. Adım Fırat. Annemin büyük bir mücadelesiyle üniversiteyi kazandım yoksa çalışmayı seven biri asla değilim yani ders çalışmayı. Sonra büyüdük mühendis olduk ve çalışmaya başladık. Bu süreçte birkaç kez sevdim ama aldatıldım nedense sürekli fkdkdkd. Sanırım fazla değer verdiğim için. Tasarım konusunda yarışmalarda derecelerim var. En son sanırım 2015 ya da 14 yılında LCW’nin bi yarışmasında birinci olmuştum Adana Sheraton otelinde fkdmdmd. 5-6 yıldır çalışıyorum. Rahat, gamsız ve umursamaz biriyim. Öfkem 1 dk falan sürer. Kini sevmem! Komik, tatlı ve şeker gibiyimdir fkdkdk. Reel’de aşırı kafayımdır! 4 tane kedim var. Geçmişte de çok kedi köpek besledim. Hayvanlara aşığım. Hayvanlara verdiğim değeri insanlara veremem nfkdkd (bu sözün sahibinin instagram hesabı: mahirdayii) Kylo Ren’e aşığım! Minyon kadınlar asla ilgimi çekmiyor fkdkdks PlayStation oynamaya bayılırım!!! Şarkı dinlemeyi severim ve 5-6 tane şarkım var. Futbola aşığım. GS’li ve ADS’liyim! Dalgalı küt saçlı veya kuyruk-topuz modelli kadınlara hayran olabilirim. Kendimden çok sanırım nasıl kadınları beğendiğimi anlattım fkdkdkdk :d Bir kardeşim var erkek. 4 kişilik bir aileyiz. Kuzenlerimle takılmaya bayılırım. Ne kadar deli gibi Joker gibi görünsemde özünde aşırı iyi kaliteli ve asil fjdjsjsjs biriyim. :d Yeterli sanki? Dkdkdkds