|
GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Bazen kafama yatıyorda sınırlı disk alanı sunmak pek içime sinmiyor.. ayda 30 kişiye hizmet versem minimum 30 tl alsam' ki o fiyatlarda kalmadı he Ben o fiyatlarda bir ayarlama falan yapsam fena olmaz.. işi büyütür belki data center kurarım la..
|
Bundan 4-5 ay önce reelden de görüşmüş olduğum bir kardeşim 180.000 TL gibi bir yatırım yaparak kurulu düzen bir hosting firmasını satın aldı. Çocuğun zaten yazılım işleri yaptığı için firması var. Bu hosting firması sanırım şahıs şirketiydi, onu da kendi şirketine geçirdi. Tamamen kurumsal olarak devam ediyor. 2 hafta önce falan sohbet ettiğimizde; bu sektöre girilmez abi tarzında negatif konuşmuştu. Hatta senin de bir dönem host aldığın ama XenForo uyumluluğu yok denen firma bu. Geçen R10'da mesajından alıntı yaptın.

Muhtemelen sen aldığında firmanın eski sahibiyle o uyuşmazlığı yaşadın. Çünkü çocuk kabine ve verimerkezini komple değiştirdi. Firmanın adını repten atıyorum. Bu işe gireceksen; iyi bir fizibilite çalışması yapmak şart. Bazen bana da geliyorlar, fikirler beynimde tepişiyor ama insanlarla o denli uğraşmak zor geliyor bana. Sonuçta 50 liralık host alan adam da abuk subuk ticketlar açabiliyor, o da müşterin; onunla da destek safhasında ilgilenmek gerekiyor. Bilişimde o işi yapacağıma @
Seocobar gibi
SEO yaparım ama ona da vaktim yok şu aralar. Gerçi 1 hafta COVID-19 raporlusu bir adam olarak son cümle biraz ironik gibi oldu ama idare et sen.