|
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri ve mesajları 2024
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri ve mesajları 2024 Www.TrendForum.Net
29 EKİM MESAJLARI VE SÖZLERİ 2024
Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir
Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan toprakları için fedakarlık gösteren gazilerimizi şükranla anıyor, şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş hikayesinin gururunu ve heyecanını paylaşarak, Cumhuriyetimizin ilanının 101. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
Efendiler! Yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz.
Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Yirmi dokuz Ekim'i sevinçle karşılıyoruz, çünkü bu tarih büyük cumhuriyetimize ulaşmamızı simgeliyor. Cumhuriyet Bayramınız kutlu ve onurlu olsun.
Cumhuriyet Bayramı, mutluluk ve heyecanla güne başlamayı ifade eder. Sevgili ülkem ve milletim için nice huzurlu, barış dolu ve bir arada geçen 29 Ekimler diliyorum...
Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan toprakları için fedakarlık gösteren gazilerimizi şükranla anıyor, şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş hikayesinin gururunu ve heyecanını paylaşarak, Cumhuriyetimizin ilanının 101. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.