Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2024, 19:09   #1
Beatrice
Ruh HalimKeyifli
Trendforum'a Erişim Sorunu Hakkında

Trendforum'a Erişim Sorunu Hakkında
Www.TrendForum.Net

Merhaba arkadaşlar

Dün akşam saatlerinde forumumuza yapılan DDOS saldırısı nedeniyle forumumuza erişim sağlanamadı bu nedenle trendforum bir süre yer sağlayıcımız tarafından askıya alındı.

Şu an güvenlik duvarı oluşturulmuş durumda, DNS'lerin çözümlenmesini bekliyoruz.
Bu aşamada hâlâ sorun yaşayan arkadaşlar varsa İnternet sağlayıcınızı sıfırlamanızı modeminizi kapatıp açmanızı rica ediyorum.

Son olarak bu saldırının arkasında olanlara sesleniyorum.
Kıskanılıyor olmak iyi bir göstergedir. Egolarımızı tatmin edelim diye söylemiyorum. Herkes, herkesi kıskanabilir o durum da çok ayrı. Ancak hayatınız, işiniz ve yaşam alanlarınızla ilgili kıskançlıklara maruz kalıyorsanız güzel bir sinyal. Potansiyelinizi boşa harcamıyor, üretiyor ve ilerliyorsunuz demektir. İnsanlar ancak kendilerinde olmayan şeyleri kıskanırlar. Kendi potansiyelini boşa harcayan birisi , hayatı süresince emek verip değer üretmemiş insanlar sizin yapabildiklerinizi gördükçe eleştirive yargı kusarlar üzerinize. Size tavsiyem, emek verin, böyle şeylere zaman harcamayın. Zira bizim de vaktimiz ve emeklerimiz değerli. Sizinkinin de öyle olduğunu umuyorum. Aynı şeyler tekrarlanırsa bu kadar insaflı bir üslup kullanmam.

Keyifli forumlar diliyorum.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt