Bring Her Back filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı. Onu Geri Getir adıyla vizyona girecek filmin yönetmenliğini Danny ve Michael Philippou üstleniyor.
Bring Her Back filmi için Türkçe altyazılı ilk fragman paylaşıldı. Talk To Me yönetmenleri Danny ve Michael Philippou imzasıyla vizyona girecek olan A24’ün yeni korku macerasının başrolünde Oscar adayı Sally Hawkins bulunuyor.
Film, bir kardeş çiftinin yeni koruyucu annelerinin evinde keşfettikleri ürkütücü bir ritüeli konu alıyor. İki kez Oscar’a aday gösterilen Sally Hawkins’in canlandırdığı anne karakteri, kaybettiği kızının yasıyla derinden sarsılmış durumda. Fragmanda karakterin “Cathy’nin gidişiyle nasıl başa çıktın?” sorusuna “Çıkamadım” yanıtını vermesi, yaşadığı derin acıyı gözler önüne seriyor.
Hawkins’in canlandırdığı karakter bir “meleğin” kendisine yardım edebileceğini söylediği doğaüstü bir planın peşinde. “Bazı insanlar ruhun ölümden sonra aylarca bedende kaldığına inanır. Onu geri getirebiliriz” sözleriyle, anne karakterinin çaresizliğini ve obsesif düşüncelerini yansıtıyor.
Bring Her Back: Korku Sinemasının Yeni Gözdesi
Onu Geri Getir, Philippou kardeşlerin “manevi devam filmi” olarak nitelendirdikleri bir yapım. Yönetmenler filmin yazım aşamasında yaşadıkları kişisel bir trajediyi de senaryoya yansıtmışlar. Danny Philippou, kuzeninin iki yaşındaki çocuğunu kaybetmesi ve hastanede yaşanan o zorlu anların filmin ilham kaynaklarından biri olduğunu belirtiyor.
Yönetmen, “Korku türü, bu tür karanlık konuları ele almanın eğlenceli bir yolu. Asla iyileşememe fikri ve sonu gelmeyen bir yas döngüsü benim için ürkütücü,” sözleriyle filmin duygusal temellerini açıklıyor.
Filmde Sally Hawkins’e Billy Barratt, Sora Wong, Jonah Wren Phillips ve Sally-Anne Upton gibi oyuncular eşlik ediyor. Senaryosu Danny Philippou ve Bill Hinzman tarafından kaleme alınan film, Salmira Productions ve South Australian Film Corporation’ın ortak finansmanıyla hayata geçirildi.
Bring Her Back Ne Zaman Vizyona Girecek?
Philippou kardeşlerin yönetmenlik koltuğunda oturdukları ilk film olan Talk To Me, dünya çapında 92 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu başarının ardından A24 devam filmi çekme kararı almıştı.
Bring Her Back Türkiye’de 1 Ağustos’ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak.
İşte Bring Her Back Filminden İlk Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE
Kaynak:
Gizmodo