Konu: Tevilsiz
Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2025, 02:19   #1
Chiron
Tevilsiz

Tevilsiz
Www.TrendForum.Net

Sahipsiz hislerimin öznesi değildin; bir şeydin bende—ben sende, herkes gibiydim. Ezgisiz bir ağıt gibi, içten içe kanayan bir su sızıntısıydı bendeki sen. Ne mânâlıydın, ne mâsûm… Lâkin vardı sende, her susuşun altına sinmiş bir inkisar.

Tâyin edilemeyen vakitlerin gölgesinde, adını anmazken bile dilime dokunan o ince kekre tat. Söyleyemediklerimden kırılan değil, söylemediklerinle eğrilen bir irade idin.

İltibas içinde yürüdüm ardınca, ne zîrâ sendin âyan olan, ne de ben cüret edebilirdim teviline. Bir nazar ki değmedi, bir hatıra ki vaktine erişmedi. Hangi gecede, hangi rüyada düşürdüm seni bilemedim.

Ben sana âidiyet değil, sen bende bir nevi hicran hükmündeydin. Diliyle değil, içiyle kanayan harfler arasında sıkışmış, tek bir zarfı olmadan mektup gibi duran bir aidiyetsizlikti varlığın.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt