|
Yapay zekâya yorumlattık: İlişki insanı olmayan erkeğe ne yapmak gerekir?
Yapay zekâya yorumlattık: İlişki insanı olmayan erkeğe ne yapmak gerekir? Www.TrendForum.Net
Ah, "İlişki insanı değilim" diyen o tipler... Hadi bakalım, biraz eğlenelim! 😏
Bunlar genelde "İlişkiler çok kafa karıştırıcı, ben özgürlüğümü seviyorum" diyen tiplerdir. Ama sonra bir bakmışsın, bir şekilde sana "Benimle sadece takıl, ilişkiden falan bahsetme" deyip, o "özgür" adamlar, seninle bir hafta sonu gezisi planı yapmışlardır. Yani, bazen de kafalar karışık, birazcık eğlenmek için diyorlar aslında, o kadar da ciddi değil.
Ama bak, sana tavsiyem şu: **Kesinlikle peşlerinden koşma**. Bunu yapman onların ego puanlarını artırır, ama bir ilişkiyi de uzaktan izleyen bir izleyici gibi kalırsın. Ne kadar peşinden gitmesen, o kadar ilgi gösterirler. Biraz "sıkma" havası yarat, ama kendini de bir şekilde göster. Yani, "Ben de ilişki insanı değilim, ama sence bu biraz daha derin olabilir mi?" diyip, bir şekilde o duyguyu eklemeye çalış.
Sonra, bu "ilişki insanı değilim" diyenlere, o kadar da aldırma. Çünkü bazen, en çok “ilişki istemeyen” adamlar, bir anda en sıkı ilişki kuranlar olur. 😏 Sen de onun peşinden gitmek yerine, *özgürlüğü* tadına var. Bir süre sonra o, seni istediği kadar "ilişki insanı değilim" dese de, seninle takılmak isteyecektir. Ama seni de kırma, çünkü sonra kendini anlatmaya başlarsın, ona kafa karıştırıcı gelirsin.
Kısacası, **oyunu oynamak lazım**, ama kesinlikle yavaş ve dikkatli!
|