1. Aslan
Kraliçe. Girdiği yerde ışık varsa, sebebi odur. Özgüven, karizma, “ben buradayım” enerjisi. Fazlası zarar, ama o tam kararında.
Evet tersi pis, sinirlenince de fevri olabilir ama iyidir.
Ben aslanım diye demiyorum valla.

2. Koç
Net, cesur, lider. İlişki değil, macera başlatır. Kaçan değil, kovalayan kadındır. Kalitesinden şüphen olmasın.Ayrica zekâsı ve aurası olaydır.
3. Akrep
Manyetik çekim gücü var. Severse tam sever, ama aldatırsan FBI gibi peşindedir. Gizemi bile havalı. Akrep kankim olabilir mi??
4. Başak
Detaycı, temiz, düzenli. Hayatını toparlar ama ruhunu da hafiften düzenlemeye kalkabilir. Kalite ama titiz. Ev arkadaşı olunmaz cıx.
5. Yay
Neşe bombası. Özgür ruhlu, hayat dolu. Ama fazla bağlan dersen, "ben kaçtım" diyebilir.
6. Yengeç
Duygusal destek kutusu gibi. Sıcacık sever ama arada bir “ben mi annenim?” dedirtir.
7. Kova
Zeka akar, mantık taşar. Ama duygusal yakınlık dersen, bağlantı zayıf der geçer.
8. Boğa
Konforu sever, ilişkiyi yatırım gibi görür. İnatçı ama sadık. Sabır testi gibi.
9. Balık
Tatlı, duygusal, hayalperest. Ama bazen fazla masal anlatır, gerçeklerden kaçar.
10. Oğlak
İlişkiye iş planı gibi yaklaşır. Ciddi, güçlü ama romantizmi “gerekli mi?” diye sorgular.
11. Terazi
Güzel, nazik ama karar vermesiyle dünya dönmeyi bırakabilir. “Seviyorum” deyip 10 dakika sonra düşünebilir.
12. İkizler
Sohbet şahane, kafa karışıklığı efsane. Bugün seni sever, yarın unutmuş olabilir. Ruh hâli: sürekli güncelleniyor.
Kızlar hadi yine iyisinizzz.
Erkekler gibi yerden yere vurmadım. Ama bazılarını silkelemeden de geçemedim 😏
#erkeklerkapatılsın💅