Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2025, 12:04   #10
Chiron
Banlı Üye
Yanıt: En Kaliteli Kadın Burcu

‎1. Aslan

‎Kraliçe. Girdiği yerde ışık varsa, sebebi odur. Özgüven, karizma, “ben buradayım” enerjisi. Fazlası zarar, ama o tam kararında.
‎Evet tersi pis, sinirlenince de fevri olabilir ama iyidir.
‎Ben aslanım diye demiyorum valla.

‎2. Koç
‎Net, cesur, lider. İlişki değil, macera başlatır. Kaçan değil, kovalayan kadındır. Kalitesinden şüphen olmasın.Ayrica zekâsı ve aurası olaydır.

‎3. Akrep
‎Manyetik çekim gücü var. Severse tam sever, ama aldatırsan FBI gibi peşindedir. Gizemi bile havalı. Akrep kankim olabilir mi??

‎4. Başak
‎Detaycı, temiz, düzenli. Hayatını toparlar ama ruhunu da hafiften düzenlemeye kalkabilir. Kalite ama titiz. Ev arkadaşı olunmaz cıx.

‎5. Yay
‎Neşe bombası. Özgür ruhlu, hayat dolu. Ama fazla bağlan dersen, "ben kaçtım" diyebilir.

‎6. Yengeç
‎Duygusal destek kutusu gibi. Sıcacık sever ama arada bir “ben mi annenim?” dedirtir.

‎7. Kova
‎Zeka akar, mantık taşar. Ama duygusal yakınlık dersen, bağlantı zayıf der geçer.

‎8. Boğa
‎Konforu sever, ilişkiyi yatırım gibi görür. İnatçı ama sadık. Sabır testi gibi.

‎9. Balık
‎Tatlı, duygusal, hayalperest. Ama bazen fazla masal anlatır, gerçeklerden kaçar.

‎10. Oğlak
‎İlişkiye iş planı gibi yaklaşır. Ciddi, güçlü ama romantizmi “gerekli mi?” diye sorgular.

‎11. Terazi
‎Güzel, nazik ama karar vermesiyle dünya dönmeyi bırakabilir. “Seviyorum” deyip 10 dakika sonra düşünebilir.

‎12. İkizler
‎Sohbet şahane, kafa karışıklığı efsane. Bugün seni sever, yarın unutmuş olabilir. Ruh hâli: sürekli güncelleniyor.

‎Kızlar hadi yine iyisinizzz.
‎Erkekler gibi yerden yere vurmadım. Ama bazılarını silkelemeden de geçemedim 😏

‎#erkeklerkapatılsın💅

Alıntı ile Yanıt