Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2022, 22:56   #5
Regex
Kral benim.
Yanıt: 16. Haftanın Trend Üyesi Destina

Kolay gelsin kanka. Hep troll olmaz. Sana biraz ciddi ve detaylı sorular sorayım.
  1. Günümüzde bazı insanlar için "evlenince forumları bırakırım" düşüncesi var. Siz Fatih'le birlikte yıllarca ara verdikten sonra tekrar dönüş yaptınız. Bırakma nedeniniz evlenmiş olmanız mıydı? Geri dönmenize etken olan şey neydi?
  2. Ben dijital platformların "sanal" olarak adlandırılmasına karşıyım. Bu ortamlarda çok fazla gösterişsel sanal aşk yaşanıyor olsa da forumlarda tanışıp evlenen ve aranıza kimseyi sokmayarak örnek teşkil eden bir çiftsiniz. Sence bu iki ilişki türünün farkı nedir ve temelinin gerçek bir sevgiye ve sadakate dayandığı nasıl anlaşılır?
  3. Son zamanlarda Instagram'dan tanışıp evlenme vs. furyası iyice artış gösterdi. Hatta kadın programlarına bile bu şekilde hikayeler taşınmaya başlandı, teknolojinin gelişmesiyle normalleşti. Ancak 2012'de evlendiğiniz için, tanışma biçiminizi çevreden yadırgayan ve tepki gösteren çok fazla kişi oldu mu? Onlara bunun açıklamasını nasıl yaptınız?
  4. Denklik nedeniyle Türkiye'de çalıştığın zamanlar da okuduğun bölümle ilgili işini yapmıyorsun anladığım kadarıyla. Ancak oldukça hırslı ve tuttuğunu koparan bir insansın. Bence yaşımız da öyle fazla ilerlemiş sayılmaz. Herhangi bir alanda akademik olarak uzmanlaşıp meslek edinmeyi falan düşünüyor musun hiç? Zaten başarılısın ama mesleki anlamda soruyorum, bilgisayar bilimleri olur veya grafik tasarım olur?
  5. Az önce forum gündemi açısından vuku bulan hadiseden de bir soru sorayım. Bu şekilde amaçsızca, boş işlerle zamanını geçiren gereksiz insanlar hakkında neler düşünüyorsun? Onlara bir diyeceğin ve tavsiyen olsa ne söylersin? ^^