|
2025 AGS zor muydu? Okul öncesi öabt nasıldı?
2025 AGS zor muydu? Okul öncesi öabt nasıldı? Www.TrendForum.Net
Öncelikle sınava girerken kontenjanın 10.000 olduğunu bilerek girdik. Konu içerikleri ve kapsamı da belli değildi.
Öznel yorumlarımı yapacak olursam;
Ags Sözel yetenek kısmında paragraflar yoruyordu. Bazı cümleler overthinklerken düşünülecek cümlelerdi adeta.
Sözel mantık sorusu bu yorgunluk üzerine ilk başta zorladı. Ama diğerlerine gidip kolay orta zor karışık sorulardan turlama taktiği ile çözünce geri dönüp sözel mantığa bakacak sürede kalıyordu. Nitekim kaldı.
Gözler eğitim bilimleri konularını aradı. Çünkü onlara da hazırlanmıştık.
Yoktu. Bence her seviyeden soru vardı. Hepsi kolaydı ya da zordu denilen yorumları realist bulmuyorum.
Ösym hiçbir zaman soruların tamamını aynı seviyede yapmıyor. Bunu defalarca diğer sınavları ve bu sınavlarına da girmiş biri olarak söyleyebillirim.
Ags Mevzuat kısmı gereğinden fazla kolaydı. Mecliste 600 mv olduğunu bilmeyen de bir zahmet memur olmayıversin..
Okul öncesi öabt kısmında hatta agsde de iki şık arasında bırakan sorular vardı.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Eçe çalışanlar için hüsrandı çünkü 2013 programıyla alakalı bilenin yapacağı basitlikte sormuştu.
Açıkçası ikisi toplamı için zorluğuna ortaydı diyebilirim. Zor olsaydı az netle daha iyi sıralama alabilirdik.
Ya, bana gelirsek benim sınavım iyiydi ikisi de. Umarım adamakıllı çuvallayıp böyle düşünmemişimdir..
|