Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2022, 21:12   #16
Çevrimiçi
Razor
Raiden
Yanıt: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsun?




Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hacım ben 2003 2004'lerden 2010 lara kadar çubuk mikrofonla forum mc'liği yaptım .. Bursa izmir parti verdim.. partilere çıktım şimdiki adına mini konser diyorlar.. amatörken yaptım o dönemin amatörlüğü bu dönünemin sansar rapazof olayı gibiydi.. kaliteler aynıydı hemen hemen adobe programlarda mix yapıldığı için..

Youtube paylaşım alışkanlıkları yoktu mysapace vardı sanatçı hesaplar inanmazsın benim 7 milyon dinleyenim vardı.. kendi yaşıtlarım rap aleminden.. o zamanlar cezacılar ve sagopacılar çok sert taraftardı.. yesari a.k.a paraj mahlaslı space hesabı dünya çapında çöktü herşey gitti.. Paraj'dı eski ergen mahlasım..

Evlendim ettim 10 küsür yıl amatör olduğum brişeyi bıraktım eşim istedi diye çünkü aşırı önüm açıktı ama o zaman ün şöhret için değil rap için diyorduk para kaygısı yoktu.. ortamlarda kızlar falan çoğalınca erkeklerde sapıtınca ot uçucu maddeler bıraktık..

9 10 ay oluyor döneyim dedim'de ironi sallıyorum paso yine amatör..

Hani beat yaparsan fl studyo bilirim satın alırım beat makerlık yapmış olursun.. eski lirikal old severiyim bende..
Bir çok ünlü rapçikleri'de tanırım reel olarak

Yine de saygı duyuyorum,bu bir emektir.En azından Old tarafların bir ağırlığı vardı,bir şey anlatırdı HipHop.Mahlasın iyiymiş yine de ergen deme tabii,hepimiz ergen olduk ne de olsa.
Benim bilgisayar Allah'ına kavuştu,sonra da bıraktım o işleri.
Bahsettiğin gibi ot işleri bozdu tabii.Biz yine eski yoldan devam işte.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt