Tom Holland, Christopher Nolan imzalı The Odyssey filmi hakkında merak uyandıran açıklamalarda bulundu.
Tom Holland, Christopher Nolan’ın yeni filmi The Odyssey hakkında GQ Sports’a verdiği röportajda yapım hakkında açıklamalarda bulundu.
Spider-Man yıldızı, filmde yer almanın “şüphesiz hayatının işi” olduğunu belirtti ve bu projede çalışmanın bugüne kadar yaşadığı en iyi set deneyimi olduğunu ifade etti.
Holland, The Odyssey’de
Matt Damon’ın canlandırdığı Odysseus’un oğlu Telemahos karakterini oynuyor. Film, Nolan’ın Oscar’lı Oppenheimer yapımının ardından en çok merak edilen projesi olarak dikkat çekiyor.
Tom Holland: “The Odyssey Hayatımın En İyi Set Deneyimi”
Tom Holland, “Bu olağanüstüydü. Şüphesiz hayatımda yaptığım en iyi işti. Set deneyimi olarak da en iyisiydi,” diyerek duygularını paylaştı.
Oyuncu,
Christopher Nolan ve yapımcı
Emma Thomas ile çalışmanın “muhteşem” olduğunu ve bu deneyim sırasında ustalık seviyesinde bir yaratıcılığa tanık olma fırsatı bulduğunu belirtti.
Filmde
Holland ve Damon’a Anne Hathaway, Zendaya, Lupita Nyong’o, Robert Pattinson, Charlize Theron ve Jon Bernthal gibi yıldız isimler eşlik ediyor.
“Matt Damon ve Anne Hathaway Benim Kahramanlarım”
Tom Holland, “Matt Damon her zaman benim kahramanım oldu, Anne Hathaway de öyle. Onlarla sahne paylaşmak, onlardan öğrenmek ve dostluk kurmak benim için eşsiz bir deneyimdi. Daha iyi bir iş hayal edemezdim,” dedi.
Oyuncu ayrıca, Nolan’dan gelen teklifi “hayatının telefon görüşmesi” olarak tanımlayarak, Spider-Man teklifini aldığı günü hatırladığını belirtti.
Nolan’dan Bilimkurgu Esintili Mitoloji Uyarlaması
The Odyssey, Antik Yunan ozanı Homeros’un 3. yüzyıl öncesine tarihlenen destanından uyarlanıyor. Film, bilimkurgu ve gerçekçi anlatım unsurlarını birleştirerek IMAX kameralarla çekiliyor.
Açık denizlerde, volkanik adalarda ve Antik yerleşkelerde kurulan dev setlerde çekilen sahnelerle öne çıkan yapım, Nolan’ın bugüne kadar çektiği en büyük bütçeli film olarak kayıtlara geçiyor. The Odyssey’in bütçesinin yaklaşık 250 milyon dolar olduğu bildiriliyor.
The Odyssey,
17 Temmuz 2026 tarihinde Universal Pictures dağıtımıyla sinemalarda gösterime girdi.
Kaynak:
Variety